Last minute Kroatië
Vergelijk Kroatië Last minutes

Last minute Kroatië bestemmingen

Kroatië heeft vele top-bestemmingen waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. Ideaal voor een fijne zon, zee en strandvakantie. Hieronder lees je over enkele populaire last minute Kroatië bestemmingen.

Istrië

Last minute Istrië

Het prachtige Istrië is een streek in Kroatië en zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goedkope en veelzijdige last minute reis. Istrië heeft jou als vakantieganger heel veel te bieden, of je nu van cultuur houdt, lekker aan het strand wilt ontspannen of actief door de natuur wilt trekken.

De mooie, nog ongerepte natuur van Istrië nodigt uit tot lange wandel- en fietstochten. Onderweg kun je in authentieke dorpjes genieten van een streekwijn en zul je tal van historische bezienswaardigheden tegenkomen, zoals de ruïnes van Romeinse villa's, maar ook een tempel en een amfitheater in Pula.

Alle last minutes naar Istrië vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Istrië eenvoudig online.

Porec

Last minute Porec

Porec is gelegen aan de westkust van Istrië en prima geschikt voor een goedkope last minute reis. In Porec vind je tal van leuke winkeltjes en goede restaurants, maar ook een heleboel culturele bezienswaardigheden. Aan het strand kun je lekker ontspannen of juist actief bezig zijn op of in het water.

Een aanrader is het regionale museum dat gevestigd is in het barokke paleis Sincic. Een andere tip voor een bezichtiging is de Basiliek van Euphrasius, die uit de zesde eeuw stamt en op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek ook het plaatsje Visnjan, op zo'n vijftien kilometer afstand van Porec.

Alle last minutes naar Porec vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Porec eenvoudig online.

Rovinj

Last minute Rovinj

Voor een veelzijdige en goedkope vakantie is een last minute Rovinj een echte aanrader. In deze mooie kustplaats in het Kroatische Istrië vind je niet alleen zon, zee en strand maar ook tal van culturele bezienswaardigheden en een bijzonder mooie binnenstad. Rovinj wordt ook wel 'klein Venetië' genoemd, niet vreemd als je weet dat de stad lange tijd bij Italië hoorde.

Bezoek in elk geval de Kathedraal St. Euphemia, die niet te missen is, door de ligging bovenop een heuvel. Voor een dag vol activiteit is Punta Corrente Forest Park helemaal geweldig. Hier kun je zwemmen en kliffen beklimmen, lekker avontuurlijk en sportief.

Alle last minutes naar Rovinj vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Rovinj eenvoudig online.

Kroatië last minutes

Klik op de reisorganisatie logo's om de Kroatië last minutes te vergelijken!

Ferio Dejong-intra Elmar Skytours Neckermann

Kroatië informatie

Vlag: Vlag Kroatië
Hoofdstad: Zagreb
Inwoners: 4.495.904
Oppervlakte: 56.542 km2